Ампульна атака. Курс на красу

news1Бездоганність у скляному фіалі

2 мл high-tech краси, від першої до останньої краплі: в мініатюрних скляних ампулах від BABOR знаходяться високоефективні компоненти, що гарантують миттєвий, видимий результат. Підберіть ампульний курс тривалістю декілька тижнів – і Ви здивуєтесь, наскільки перетвориться Ваша шкіра.

По традиції кожну весну шедеври лабораторій BABOR виходять лімітованим випуском. Ампульная атака – це п’ять інтенсивних 7- денних курсів, адаптованих до різних потреб шкіри.

bullet1 ЕКСТРА-ПОРЦІЯ ВОЛОГИ (MOISTURE)

4x Ампули Зволожуючі (Hydra Plus Active Fluid) – гіалуронова кислота для інтенсивного зволоження.

3x Ампули з Водоростями (Algae Active Fluid) – екстракт мікро-водоростей і морські мінерали для хвилі кристально чистої вологи і потужного заряду енергії.

7 х 2 мл

bullet2АНТИСТРЕС (ANTISTRESS)

5xАмпули Стоп Стрес (Stop Stress Fluid) – екстракт дикого індиго для збільшення стресостійкості шкіри, зняття почервоніння і подразнень.

2х Ампули Нью Скін (New Skin Fluid) – комплекс Lipid Repair для швидкого , ефективного відновлення ліпідного матриксу і укріплення захисного бар’єру шкіри.

7x 2мл

 

bullet3МУЛЬТИВІТАМІНИ (MULTI VITAMIN)

3xАмпули з Киснем (Revitalizing Oxygen Fluid) – кисневий душ для сухої, в’ялої шкіри, активізація клітинного дихання і захист від агресивної дії навколишнього середовища.

4xАмпули Мультивітаміни (Multi Active Vitamin Fluid) – вітаміний коктель для комплексного поживлення і відновлення шкіри.

7×2 мл

bullet4ОМОЛОДЖЕННЯ (VITALITY)

5xАмпули Потрійний Ефект (Triple Booster Fluid): 3-рівневе перезавантаження функцій молодості шкіри. Epocyl2.0 відновлює захисний бар’єр, активізує клітинне оновлення і здатність організму зв’язувати і утримувати вологу.

2хАмпули Активатор Колагену (Collagen Booster Fluid): глибокий ліфтінг, трипептид направленної дії активізує синтез колагену. Полісахариди утворюють на поверхні шкіри структуру, що розгладжує зморшки.

7×2 мл

bullet5ЛІФТІНГ (LIFTING)

2хАмпули Активатор Колагену (Collagen Booster Fluid): глибокий ліфтінг, трипептид направленної дії активізує синтез колагену. Полісахариди утворюють на поверхні шкіри структуру, що розгладжують зморшки.

4xАмпули 3D Ліфтингу (3D Lifting Fluid): 3-рівнева дія проти ознаків часу – корекція зморшок, глибокий ліфтинг, відновлення контурів.

1xАмпули Експрес Ліфтінгу (Lift Express Fluid): нейропептиди забезпечують видиму корекцію гравитаційних і мімічних зморшок. Полімерний матрикс в комплексі з екстактом червоних мікроводоростей миттєво розгляджують шкіру і захищають її від зневоднення.

7×2мл